JUTRI
24°C
7°C
PON.
25°C
9°C
Oceni objavo

Uspehi članov Mojega kluba

Bled - V začetku februarja je bil v Ljubljani  pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. Na tekmo so prvič odšle tudi tri plesalke iz Mojega kluba na Bledu (PK Miki). V show dance parih sta tekmovali Maruša Jakopič in Alja Trampuž Jakopič, ki sta s točko 'Prijateljici' osvojili 7. mesto, v jazz solo plesu pa se je pomerila Mina Kikelj, ki se je uvrstila na 3. mesto. Vsem trem 'novopečenim' tekmovalkam iskreno čestitamo in smo nanje izredno ponosni.

 

Na drugem pokalu Kranjske Gore v kick boxu so se varovanci Denisa Porčiča zelo dobro uvrstili, prejeli smo kar pet medalj. Jure Sinkovič je osvojil odlično 1. mesto v light kontaktu in 3. v kick light kontaktu, Luka Pogačnik, Jan Fojkar, Aleksander Zupan Arsov so se ravno tako uvrstili na 3. mesto v različnih kategorijah, Gaber Brajlih Novosel pa je osvojil 2. mesto. Čestitke vsem borcem.

 

Za nenavadno presenečenje pa je poskrbel Jeannot Bel, ki je prav tako v začetku marca prišel na Bled iz Londona naravnost v Moj klub. Pred dvema letoma je nastopil z dvema zasedbama na Okarina Etno festivalu (Kasai Masai in svetovno znani Kanda Bongo Man, obe zasedbi imata korenine v Kongu, kjer se je rodil tudi Jeannot) in takrat ga je spoznal z Aleksander Arsov z Bleda. Aleksander ga je povabil, da ustvarita skupno glasbeno zgodbo in oba sta se hitro ujela - Aleksander je avtor glasbe in igra kitaro, Jeannot pa poje, ob njem pa še Nadja in Mateja Skumavec z Bleda. Snemanje videa za skladbo My Angel za novi album The Arsov-Bel Project: Africa, Slovenia se je začelo prav v telovadnici, kjer sta svoje veščine plesa na drogu prispevali Tjaša Dobravec in Anja Šivic. Te zahtevne discipline se učita pri Katji Savković, ki jo prihaja poučevat v Moj klub. Na snemanju je bilo zelo pestro, mladi plesalki sta pokazali izredno zbranost, za večerno sprostitev pa je poskrbel še kickboxar Denis Porčič - Chorchyp. Ekipa ustvarjalcev videa obljublja, da si ga bomo kmalu pogledali skupaj, namigujejo, da imajo poleg uradne verzije dovolj materiala tudi za zabavno presenečenje.

1/2


 

Mojca Jakopič, Moj klub

 

Povezave

www.moj-klub.si

Oglejte si tudi