Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
8°C
JUTRI
17°C
11°C
Oceni objavo

Novice iz Sava Hotelov Bled

Prenova fasade Grand Hotela Toplice

V decembru zaključujemo zahtevno prenovo fasade Grand Hotela Toplice. Spomladi je bila izvedena prva faza obnove fasade objekta ter lož in balkonov vseh hotelskih sob na zahodni in južni strani objekta. V teku so zaključna dela druge faze na severni in vzhodni strani objekta. Prenova potekala skladno s smernicami in pod nadzorom spomeniškega varstva. Občane Bleda želimo razveseliti, da bo vzpenjalka zopet zrasla in krasila naš hotel, saj na zahodni fasadi sega že do prvega nadstropja. Letos smo fasado tudi na novo okrasili, osvetlitev pilastrov pa bomo naslednje leto podaljšali do pritlične etaže. Veseli nas, da so na novo podobo hotela ponosni tudi naši občani.

Novosti v Campingu Bled

V Campingu Bled smo eno izmed gozdnih vil preuredili v savno, ki bo prve ljubitelje savnanja sprejela že v drugi polovici decembra. Na izbiro bosta finska in infra rdeča savna, ki jo je možno najeti za dve osebi. Poleg savne smo na prostem uredili tudi počivalnico z ležalniki. V tem času poteka tudi obnova zunanjih sanitarij pred recepcijo, ki bo zaključena do konca leta. Camp Bled bo v zimskem času odprt med 15.12.2014 in 8.1.2015.

Blejsko drsališče z razgledom

Letos bo december na Bledu resnično praznično obarvan.  Poleg čarobne blejske promenade v soju lučk,  vodne serenade,  romantičnega »kissing point-a« bo zimsko-praznično idilo pričaralo Blejsko drsališče z najlepšim  razgledom.

Prvi drsalci bodo na led stopili že 22.12., ko se bo z ledeno zabavo v družbi znanih oseb slovesno odprlo drsališče pred Hotelom Park. Dodaten pridih prazničnosti bo otvoritvi dodal slavnostni prižig lučk na božičnem drevescu. Zaupajte tudi vi prazničnemu drevescu svoje želje: zapišite jih na bunkico, obesite na drevesce in s kančkom sreče se vam v 2015 uresničijo!

Svoje drsalske sposobnosti lahko pokažete, se naučite prvih drsalnih korakov in jih izpilite vsak dan med 10.00 in 22.00 uro, vse do konca februarja. Za pestro športno-zabavno obarvano dogajanje na drsališču bo poskrbela slovenska drsalna skupina z atraktivno predstavo  Lucky Lookers on Ice ter zabavne animacije in igre, ki bodo popestrile vikende. Kavarna ob drsališču bo nudila praznične tople napitke in prigrizke, blejski bombardino, prisotna pa bo tudi naša zvezdnica, blejska kremšnita, v božični preobleki.  Vsako soboto, vse do 10.1.,  bodo obiskovalce razvajali blejski partnerji kulinaričnega projekta »Okusi Bleda« z jedmi tradicionalne gorenjske kulinarike, pripravljene na sodoben način.

Več o Blejski zimski pravljici in pestrem dogajanju na Bledu: www.shr.si

 

 

 

Oglejte si tudi