Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
12°C
JUTRI
29°C
12°C
Oceni objavo

Kartica JA: Bled – Zima

Letošnja zimska različica kartice JA: Bled bo veljavna med 15. 12. 2023 in 3. 3. 2024 in bo gostom, ki na Bledu prenočijo 3 noči ali več, ponujala neomejeno uporabo Bled ski busa in vrsto drugih ugodnosti.
Brezplačni prevozi za imetnike kartice JA: Bled bodo organizirani do smučišč Kranjska Gora, Pokljuka in Vogel, in sicer enkrat dnevno ter na podlagi predhodne rezervacije do 20. ure dan pred odhodom preko spletnega obrazca, ki bo objavljen na spletni strani www.bled.si. Prevoz z Bleda bo omogočen z
osmih postajališč.
Celotna vsebina zimske kartice JA: Bled bo do 10. 12. 2023 objavljena na spletni strani bled.si v slovenski in angleški različici. Kartico bodo lahko ponujali partnerji Turizma Bled. Vse tiste, ki so že sklenili pogodbo, naprošamo, da nam najkasneje do 1. 12. 2023 potrdijo sodelovanje tudi pri zimski kartici 23/24. Po prejemu potrditve vam bomo do datuma začetka veljavnosti zimske kartice aktivirali možnost izdaje kartice v sistemu Feratel. Tisti, ki še niste obstoječi partnerji in bi želeli vstopiti v partnerstvo, pa ste vabljeni, da si preberete informacije o korakih za vključitev nastanitvenih objektov v partnersko shemo produkta, ki so dostopne na spletni strani bled.si pod zavihkom Novice/Vabilo ponudnikom storitev in ponudnikom nastanitev k sodelovanju v partnerski shemi produkta zimska kartica JA: Bled z dne 25. 10. 2023.
Kontakt za produkt Kartica JA: Bled: Mateja Vilman, mateja.vilman@visitbled.si, 04 578 0507.


Javni zavod Turizem Bled

Oglejte si tudi