Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Jutri ponovno Blejska vodna serenada, prihaja drsališče

Bled - Letošnje praznične dni bodo na Bledu popestrili z Blejsko vodno serenado. Pod Promenado bodo na vodno zaveso projicirali svetlobne efekte, ki jih bo spremljala tudi glasba. Vodna serenada je bila prvič na ogled 6. decembra, ponovili pa jo bodo še 20. in 27. decembra ter 3. in 10. januarja, vsakokrat ob 18h.

Dogajanje na Promenadi vsak konec tedna popestrijo Okusi Bleda. Blejski gostinci s tem želijo obuditi tradicionalno gorenjsko kulinariko in ji dodati kanček sodobnosti. 

 

Na obali jezera je nastal romantični ''kissing point'', kjer vsak lahko naredi romantični posnetek in se poteguje za romantične nagrade, na obali pa je  na ogled razstava Romantične podobe  Bleda avtorja Roka Mučiča.

Na terasi Hotela Park bo 22. decembra zaživelo ''drsališče z razgledom'', vse skupaj pa bo popestril tudi adventni sejem.

 

Drsališče bo obratovalo vsak dan med 10. in 22. uro vse do konca februarja. Za pestro športno-zabavno obarvano dogajanje bo poskrbela slovenska drsalna skupina z atraktivno predstavo Lucky Lookers on Ice ter zabavne animacije in igre, ki bodo popestrile vikende. Kavarna ob drsališču bo nudila praznične tople napitke in prigrizke, blejski bombardino, prisotna pa bo tudi naša zvezdnica, blejska kremšnita v božični preobleki.   

Oglejte si tudi