Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
ČET.
18°C
12°C
Oceni objavo

HDD BLED VABI K VPISU

HDD BLED je z gostovanjem v Italiji zaključil tekmovalni del sezone 2015/16. Fantje pod vodstvom trenerjev Branka Brganta in Gorazda Hitija, rojeni leta 2006 in 2007,  so se udeležili mednarodnega turnirja v Val Gardeni in tam kar malo nepričakovano osvojili 1. mesto, v ekipi pa so imeli tudi najboljšega branilca turnirja. Povedati moramo, da so na vseh tekmah igrali prav vsi fantje, tako oba golmana kakor ostalih 16 fantov, in da niso bili niti enkrat prikrajšani za igro. To pomeni pravi in pošten odnod trenerjev do igralcev.

Ta turnir je bil nagrada za celoletno delo in tudi prvi turnir, ki se igra čez celo igrišče in je uvod v igro pravega, velikega hokeja. Prav zaradi tega smo bili v prvi fazi malo skeptični, ker se hokej začne igrati po pravilih, ki veljajo za vse kategorije, razen za hokejsko šolo. Fantje so s svojim pristopom, poslušnostjo in seveda z borbenostjo presenetili in odigrali tekme na nivoju, Za kar so bili večkrat tudi nagrajeni z aplavzomiz tribune prav vseh staršev, tako naših kakor tudi tujih. Vrstni red turnirja je bil :1. HDD Bled, 2.Bozen Academy,3.EHC Lusteanu,4.Ritten Sport,5.USG Zoldo/alleghe, 6.HC Ghardeina.

Hokejsko drsalno društvo (HDD)Bled in hokejska šola bratov Rudi in Gorazd Hiti je ponovno dokazala pravilno usmerjenost in način dela pri učenju drsanja, spoznavanju hokejske igre in športnemu obnašanju mladih športnikov in zato ob tej priložnosti vabimo mlade fante in dekleta k vpisu v klub. Vse potrebne informacije glede vpisa in pogojev pa dobite na emailu : info@rudi-hiti.si ali na telefonski številki 040 736 904.

Branko BRGANT

Oglejte si tudi