Bled

JUTRI
18°C
13°C
PET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Praznik KS Zasip

Zasip, 6. avgust - Krajevna skupnost Zasip je v teh dneh praznovala svoj praznik. Osrednja slovesnost s podelitvijo priznanj zaslužnim krajankam in krajanom je bila v soboto zvečer na Homu, ko je v kulturnem programu s celovečernim koncertom nastopil tudi Oktet Lip Bled.

Ob tem je predsednik sveta KS Ciril Kraigher izpostavil tudi obširna in zelo zahtevna komunalna dela v Rebru, kjer je Občina Bled uredila kanalizacijo, plinovod, odvodnjavanje in vse, kar sodii zraven, dela pa so bila vredna okoli 700.000 evrov. V Rebru bodo z grobim asfaltom dela končali do konca meseca, potem pa ga čaka še ureditev vaškega jedra.

Pred začetkom slovesnosti so zasipški gasilci opozorili na novost: na gasilskem domu je odslej namreč nameščen defibrilator, njegovo delovanje pa so tudi predstavili.

1/4




Na slovesnosti je prvič svoja priznanja za lepo urejene hiše podelilo tudi novoustanovljeno Turistično društvo. Na fotografijah: Oktet Lip Bled, predsednik KS Ciril Kraiger in nagrajenci, predstavitev defibrilatorja.

Oglejte si tudi