Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Poziv za sodelovanje v projektu Vprašaj me, sem domačin

Javni zavod Turizem Bled v sodelovanju z Občino Bled in ostalimi partnerji ob pripravah na prihajajočo poletno turistično sezono poziva vse občane in občanke občine Bled, ki bi želeli dati svoj prispevek k boljšemu počutju gostov in domačinov v času poletne turistične sezone, naj se priključijo projektu VPRAŠAJ ME, SEM DOMAČIN oziroma ASK ME I'M LOCAL.

Projekt uspešno deluje v različnih državah kot pomoč turistom z različnimi informacijami in napotki, pri nas smo si ga zamislili kot pomoč redarski službi, predvsem pa kot informacijsko storitev neposredno na terenu. Delo bo potekalo v mesecih julij in avgust. Vsak posameznik bo delal od 4 do 6 ur dnevno in prejme ustrezno opremo (majica, jakna, kapa) in informacijski material. V juniju bomo za vse kandidate izvedli izobraževanje. Vaš trud bomo nagradili, saj je predvideno plačilo v višini 8 evrov neto na uro.

Če bi vas takšno delo zanimalo, če ste komunikativni, če govorite tuje jezike in vam je všeč delo z ljudmi, vas vabimo, da se nam pridružite.  Prosimo, če prošnjo pošljete na naslov romana.purkart@visitbled.si . Pogoj za sodelovanje je starost vsaj 18 let.   

 

Prošnja naj vsebuje:

-        Kratek življenjepis z opisom izkušenj dela v turizmu

-        Kolikokrat tedensko bi lahko delali

-        Status zaposlitve (zaposlen, nezaposlen, študent, upokojenec…)

 

 

Prošnjo oddajte do vključno 11.6.2023. 

 

 

Blaž Veber, direktor JZ Turizem Bled

Oglejte si tudi