Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Župan sprejel odlične osnovnošolke in osnovnošolce

Ob koncu šolskega leta je župan Anton Mežan v prostorih blejske občine sprejel učence, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje in so v vseh letih  osnovnega šolanja dosegli odličen uspeh. V letošnji generaciji je bilo v Osnovni šoli prof. dr. Josipa Plemlja 13 učenk in učencev, ki so v celotnem obdobju osnovnega šolanja dosegli odlične rezultate.

Učenke in učenci iz Osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja Bled, ki so v šolskem letu 2022/2023 zaključili šolanje z odličnim uspehom, so: 

NEJC BAVDAŽ, KLARA BERC, ALEKSEJ ČERNENŠEK, GABER DEMŠAR, JAKA MALNAR KOŠIR, TEVŽ RESMAN, MATEVŽ ROŽIČ, TEREZA STUBELJ, LUCIJA KONČAR, MIJA MANCE, KATJA MARKOVIČ, MANCA STRGAR in ZALA ŠTALC.

V kratkem pozdravnem nagovoru je župan dejal, da je zelo pomembno, da je človek uspešen v svojem življenju skozi svoj trud, ki ga je pripravljen vložiti za dosego rezultatov. Kot mladim perspektivnim učencem so jim odprta vsa vrata, če so le pripravljeni trdo delati za uresničitev svojih ciljev. Kamorkoli jih bo zanesla pot v življenju, naj bodo ponosni, da so doma v blejski občini in veseli bomo, če se bodo v prihodnosti tudi zaposlili v blejskem gospodarstvu oz. naših javnih ustanovah. Skupaj z ravnateljico Osnovne šole prof. dr. J. Plemlja Bled sta jim zaželela uspešno pot pri nadaljnjem šolanju in nasploh v življenju.

Župan jim je čestital ter jim podaril knjižno darilo, namizno občinsko zastavico in sezonsko vstopnico za Grajsko kopališče.

Oglejte si tudi