Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
3°C
TOR.
25°C
7°C
Oceni objavo

Moderne namizne igre in prvine impro gledališča

Starši mladostnikov, pozor! Bi radi, da vaši mladostniki preživijo svoj prosti čas kvalitetno, stran od ekranov? Imamo nekaj za vas!

Projekt KREATIVA IZZIVA je namenjen vsem mladim od 12. leta starosti dalje. S sodelovanjem Občine Bled in Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske naše društvo izvaja dejavnosti za mladino že tretje leto.

Mladostnikom želimo ponuditi prijazno okolje, kjer se družijo, svobodno izražajo, ustvarjajo in se dobro počutijo. To je čas, ki ga preživijo stran od zaslonov. Ker smo zaznali, da mladostnike trenutno zelo zanima svet modernih družabnih iger, smo v letošnjem letu povezali idejo gledališke improvizacije z dejavnostjo igranja modernih namiznih iger. Strateško in ustvarjalno razmišljanje sta dober par pri krepitvi socialnih in komunikacijskih veščin mladostnikov. S tem projektom želimo razširiti ponudbo dejavnosti za mladostnike v naši občini.

Srečanja bodo potekala vsako sredo od 17. do 19. ure, in sicer od 22. novembra dalje do pomladi v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled. Verjamemo, da bo projekt KREATIVA IZZIVA še dodatno obogatil ponudbo aktivnosti za mladostnike v Občini Bled, obenem pa bo kreiral prostor za rast in razvoj novih veščin ter vzpostavil trdne vezi med mladimi ustvarjalci. Skupaj gradimo mostove za boljše komunikacijske veščine, samozavestnejše posameznike in močno skupnost.

 

KUD Kamot Zasip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi