Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
6°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Srote gostujejo na Bohinjski Beli

Mladinska skupina iz KUD Kamot Zasip bo na velikonočno nedeljo, 21. aprila 2019, prvič gostovala, in sicer na Bohinjski Beli, zato ob 18. uri vljudno vabljeni v Dom krajanov. Pridite vsi, mlajši in starejši, če si predstave še niste ogledali.

Avtorsko besedilo Srote govori o skupini sirot, ki preživljajo poletje v sirotišnici in se morajo zaradi zlobne ravnateljice celo poletje učiti in obiskovati pouk. Na srečo imajo v šoli učitelja Tineta, ki ga imajo zelo radi, saj jih kdaj na skrivaj spusti v gozd ali pa jih pelje do jezera. Ravnateljica jih zasači in jim za kazen naloži težka opravila. Otroci ves čas sanjarijo o svojih starših in upajo, da bo kdo prišel ponje v sirotišnico. Nekateri imajo to srečo, drugi ostanejo tam za vedno. 

 

Gledališka igra, ki jo je napisala Lucija Vidic, govori o ljubezni, upanju, osamljenosti in želji po lepšem življenju, nastajala pa je pod mentorstvom Mete Vodnjov in Lucije Vidic.


Igrajo: Svit Vodnjov, Ela Vodnjov, Vian Benjamin Morgan, Lara Rozman, Julija Adamič, Lejla Balantič, Nace Tolar, Janez Berčon Hlebanja, Valentina Berčon Hlebanja, Julijana Berčon Hlebanja, Bjorn Van Bakel in Lena Van Bakel.

Ana Hlebanja za KUD Kamot Zasip

Oglejte si tudi