Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Pokljuški zdravnik napolnil Festivalno dvorano Bled

Po lanskoletni uspešnici Usodna pletna nas je želja mnogih (večkratnih) gledalcev spodbudila, da v Kulturno-umetniškem društvu Kamot iz Zasipa ponovno pripravimo novo veseloigro, prav tako z aktualno domačo tematiko, in jo pripeljemo na veliki oder, v Festivalno dvorano Bled. Del izkupička od prodanih vstopnic bo tako kot lani namenjen v dobrodelne namene.

 

Na dan mučenikov, 10. marca 2018, zvečer so se gledalci v nabito polni dvorani nasmejali zgodbi o izgradnji superobvoznice, ki bi povezovala dva slovenska bisera, Bled in Bohinj, ter s tem rešila marsikateri problem. »Toda zemlje ne damo! Mi pa že ne!« Vsi se uprejo, bohinjski par, Gorjan'c, zapeljivka Sonja, občinski svetnik Zmrzal, župnik in zdravnikova mama. Kdo je kriv? Uradnica Sabina iz Ljubljane. Edini glas razuma je dr. Martin Grabner, ki skuša vse pomiriti, predvsem pa kraju omogočiti razvoj.

 

Nastopili so Aljaž Vidic, Urša Bizjak, Meta Vodnjov, Gašper Peterman, Ana Hlebanja, Mark Džamastagič, Sara Gracelj, Domen Ivanšek in Andrej Gracelj. Za tehnično podporo je skrbel Nejc Hlebanja.

 

Obiskovalci so se na koncu posladkali in okrepčali z blejskimi kremšnitami in sirom. Za dobrote se zahvaljujemo Conditusu, predvsem gospe Emi Pogačar, ki je že drugo leto naša sponzorka, in podjetjema Blejski sir ter Bohinjski sir.

 

V nedeljo, 15. aprila, bomo ob 19.30 nastopali v Gledališču Toneta Čufarja na Jesenicah, 8. maja ob 19.30 pa ponovno sodelovali na 21. Linhartovem gledališkem maratonu v Radovljici. Spremljajte nas na fb-strani Pokljuški zdravnik, da boste na tekočem z vsemi datumi.

 

Res se je splačalo smejati!

 

Ekipa Pokljuškega zdravnika

Oglejte si tudi