Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
22°C
4°C
Oceni objavo

Kino na Bledu v aprilu

Kino projekcije se v aprilu vračajo v Medgeneracijski center Bled. Še posebej bi vas radi povabili na projekcijo 12. aprila, ko bomo predvajali slovenski film Zbudi me, ki je bil sneman tudi na Bledu. Vabljeni, da skupaj praznujemo in obeležimo praznik Občine Bled. Vstop prost!

Program projekcij v aprilu:

╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾

Sobota, 6. april, ob 10.00

ŠIROKO IN KRALJESTVO VETROV (animirani, družinski)

Benoît Chieux/FRA/2023/75 min/SINHRONIZIRAN

Animirana uspešnica, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.

Cena vstopnice 4,5 eur na osebo.


Petek, 12. april, ob 19.00 – POSEBNA PROJEKCIJA ZA OBČINSKI PRAZNIK

ZBUDI ME (drama)

Marko Šantič/Slovenija, Srbija, Hrvaška/2022/85 min/slovenščina

Posebna projekcija, s katero želimo počastiti Bled in obeležiti praznik občine  kako bolje to storiti kot s filmom, ki v svojih prizorih prikazuje tudi Bled?

Zbudi me je sicer nadvse aktualna zgodba slovenskega režiserja Marka Šantiča, ki govori o ksenofobiji, kolektivni izgubi spomina in iskanju novih začetkov. Dobitnik petih vesen na zadnjem Festivalu slovenskega filma, tudi za najboljši celovečerec.

Vstop na projekcijo PROST, svetujemo rezervacijo vstopnic na info@kinobled.com.


Sobota, 20. april, ob 17.00

ROBOTOVE SANJE (animirani)

Pablo Berger/Španija, Francija/2023/101 min/BREZ DIALOGOV

Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti. Film je hkrati tudi ljubezensko pismo New Yorku. Nominiranec za oskarja in prejemnik številnih najpomembnejših nagrad za najboljši animirani film leta.

Cena vstopnice 4,5 eur na osebo.

╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾

Vse aktivnosti organizirata zavod Aspekt in Ljudska univerza Radovljica v sodelovanju z Medgeneracijskim centrom Vezenine Bled.

Za vprašanja in rezervacije na voljo na info@kinobled.com.

Vabljeni!

Oglejte si tudi