Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
8°C
JUTRI
17°C
11°C
Oceni objavo

Gledališče za otroke in mladino tudi na Bledu

Vsi tisti, ki bi se radi pridružili Kulturno-umetniškemu društvu Kamot iz Zasipa na novo, vas vabimo, da se nam pridružite na prvi vaji, ki bo v četrtek, 8. 9. 2022, v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled. Otroci od 1. do 4. razreda ste vabljeni ob 15.30, otroci od 5. do 9. razreda pa ob 16.30. Mentorice Petra Horvat, Nataša Anderle in Meta Vodnjov bodo poskrbele, da bo gledališče in ustvarjane na odru postalo del vas in vas navdihnilo za vsak nov dan.

Jeseni se v gledališču vedno začnejo goditi lepe stvari in tudi mi bomo začeli po gledališko. Kreativni mladi ustvarjalci bodo nadaljevali s projektom Krativa izziva, in sicer z ustvarjanjem nove avtorske predstave Lucije Vidic z naslovom Velikanova past.

Navihančki bodo s svojo navihano domišljijo napolnili dvorano Kulturnega doma Zasip prvič v sredo, 21. 9. 2022. Vse otroke, stare od 3 do 5 let, vabimo, da se nam pridružite ob 16. uri, otoke od 6. leta dalje pa ob 17. uri.

Ob izidu nove avtorske slikanice Mete Vodnjov in Lucije Vidic z naslovom Potovanje malega volka (od izvira reke Radovne do soteske Vintgar) vas vabimo na pravljično urico, in sicer v petek, 23. 9. 2022, ob 17.30, v dvorano Kulturnega doma Zasip.

Jesen bo zelo pestra, zato vam vsega še ne izdamo, vas pa vabimo da nas spremljate na našem FB-profilu KUD Kamot in IN-profilu mali pustolovci.

 

Meta Vodnjov, KUD Kamot Zasip

Oglejte si tudi