Bled

DANES
19°C
8°C
JUTRI
18°C
13°C
Oceni objavo

Javni poziv za pridobitev certifikata Arnold Rikli Bled Certified

Javni zavod Turizem Bled je ob 200. obletnici rojstva začetnika naravnega atmosferskega zdravljenja Arnolda Riklija, ki je Bled postavil na svetovni zemljevid zdraviliškega turizma, objavil javni poziv za pridobitev certifikata Arnold Rikli Bled Certified. 

Javni zavod Turizem Bled, v tesnem sodelovanju s skrbnikom Riklijeve dediščine in predstavniki najvažnejših neodvisnih ustanov  nosilcev ohranjanja Riklijeve dediščine, ustanavlja petčlansko strokovno ocenjevalno komisijo za pridobitev certifikata kakovosti Arnold Rikli Bled Certified, ki bo na podlagi javnega razpisa ter prejete dokumentacije presojala o skladnosti Riklijevih produktov in storitev z zgodovinskimi dejstvi o Arnoldu Rikliju na Bledu.

Pridobljen certifikat bo upoštevan ter bo omogočal dodatne točke pri ocenjevanju izdelkov in storitev za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke turistične destinacije Bled – Blejski lokalni izbor.

1/2


Arnold Rikli Bled Certified se uporablja za označevanje avtentičnosti, kakovosti in trajnosti izdelkov, storitev, doživetij, skladnih z Riklijevo doktrino. Več pa na

Javni poziv za pridobitev certifikata Arnold Rikli Bled Certified.

Oglejte si tudi