Bled

DANES
20°C
8°C
JUTRI
18°C
13°C
Oceni objavo

Investicijska dela v občini

Kanalizacija Mala Zaka – Za gradom 

 

Izvajalec del je z izgradnjo komunalne infrastrukture na območju Veslaške promenade zaključil, tako da nadaljuje z ureditvijo spodnjega in zgornjega ustroja ceste. Med gradnjo se je izkazalo, da celotna konstrukcija ceste ter vsa komunalna, telekomunikacijska in energetska infrastruktura praktično plava na dinamični, z vodo prepojeni podlagi. Zato smo  se odločili, da bomo zaradi stabilizacije terena cesto pred turistično sezono grobo asfaltirali, s končno ureditvijo ceste pa do umiritve podlage počakamo do spomladi 2021, ko bomo cesto še asfaltirali s finim asfaltom. Po planu bomo grobo asfaltiranje ceste izvedli do 8.7.,  po tem datumu bo cesta normalo odprta.

 

Priključek Ceste Gorenjskega odreda

 

Izvedba cestnega priključka na  območju Ceste Gorenjskega odreda je v zaključni fazi,  poležena je tudi vsa komunalna infrastruktura. Pri soinvesticiji  državne ceste Mlino - Pristava je občina Bled z gradbenimi deli v glavnem zaključila, Direkcija RS za infrastruktura pa nadaljuje s sanacijo glavne državne ceste.

1/2


 

 

Ureditev Kolodvorske ceste odsek Velika Zaka – ŽP Bled 

 

Dela potekajo v zaključni fazi. Izvedena je ureditev odvodnjavanja ceste ter položena kabelska kanalizacija za telefon in javno razsvetljavo. Izvajalec nadaljuje z deli za pripravo asfaltiranja ceste.

 

Franci Pavlič, Občina Bled

Oglejte si tudi