Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
16°C
JUTRI
33°C
16°C
Oceni objavo

Vabilo na serijo spletnih seminarjev - uporaba obnovljivih virov energije in samooskrba za prebivalstvo

V zadnjem času se pogosto pojavljajo vprašanja o zelenem prehodu, ki je priložnost za napredek celotne družbe. A mora biti v zeleni prehod vključena celotna družba, kjer pa je potrebno pravočasno opolnomočenje občanov in lokalnih skupnosti kot tudi vsakega posameznika.

Vabljeni, da se udeležite spletnih seminarjev na temo uporaba obnovljivih virov energije in samooskrbe, ki se bodo odvijali v mesecu novembru ter povečajte rabo trajnostne energije tudi v vašem lokalnem okolju:


Udeležba je brezplačna, a predhodna prijava je obvezna.
 
Vabljeni tudi, da si rezervirate vaš dragoceni čas in se udeležite tudi ostalih spletnih seminarjev na tematiko izrabe obnovljivih virov energije in učinkovit raba energije, ki jih prav tako brezplačno pripravljamo v mesecu novembru za javni sektor in energetsko intenzivna podjetja.


Veselimo se srečanja z vami,
ekipa Borzen
 
P.S. Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja Trajnostne energije. Prijavite se na e-novice.

Na portalu www.trajnostnaenergija.si si lahko ogledate tudi gradivo vseh preteklih spletnih seminarjev.

Borzen, d.o.o.



O Borzenu: *Osnovna dejavnost Borzena je izvajanje gospodarske javne službe dejavnost operaterja trga z elektriko in gospodarske javne službe dejavnosti centra za podpore. Hkrati je promotor razvoja slovenskega elektroenergetskega trga. V okviru izvaja tudi naloge povezane z informiranjem in ozaveščanjem o učinkoviti rabi energije in obnovljivih virih energije ter upravlja spletni portal www.trajnostnaenergija.si.

 

Oglejte si tudi