Bled

DANES
22°C
5°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Alpska biserna kartica

Bled - Občina Bled je ena izmed 28 članic združenja Alpski biseri, ki svojim prebivalcem odslej lahko ponudi posebno ugodnost. Kdor bi rad preživel dopust v enem od drugih biserov, je z alpsko biserno kartico upravičen do številnih posebnih uslug in popustov.

Princip alpske biserne kartice je preprost. Prebivalci enega od alpskih biserov so med dopustovanjem v drugih biserih deležni ugodnosti in posebnih brezplačnih uslug. Z biserno kartico mobilno prijazno potovanje med biseri postane še bolj privlačno, obenem pa tako spodbujajo izmenjavo izkušenj o mobilno prijaznih ponudbah. 

Ideja alpske biserne kartice je zbližati bisere s tamkajšnjimi prebivalci in obenem spodbujati izmenjavo in komunikacijo med včlanjenimi kraji. Prebivalci alpskih biserov naj bi se med svojim dopustom kot gostje seznanili z znamko Alpski biseri in sami preizkusili mobilno prijazne rešitve v drugih krajih, kar bi vplivalo na razvoj podnebju prijazne mobilnosti v njihovem domačem biseru.

 

Alpska biserna kartica velja izključno za prebivalce biserov.  Ti v vseh sodelujočih krajih prejmejo popuste in prednosti, kot na primer do 20 % popusta na nočitve v izbranih hotelih in penzionih, popuste na vstopnine ali brezplačne mobilno prijazne aktivnosti.

 

 
Svojo alpsko biserno kartico lahko prevzamete na Turizmu Bled.  Kartica postane aktivna z vašo registracijo in žigom. Vse informacije o sodelujočih krajih in aktualnih ponudbah najdete na spletni strani www.alpine-pearls.com/card.

Oglejte si tudi