DANES
24°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

8. silvestrovanje za otroke in silvestrovanje za odrasle

Bled - Vse je že pripravljeno za 8. silvestrovanje za otroke, ki bo na spodnji terasi Trgovskega centra na Bledu, 31. decembra ob 15. uri. Novost letošnjega silvestrskega programa v Trgovskem centru je nadaljevanje silvestrovanja za otroke s programom za mladino in odrasle. Med 17. in 22. uro bo za vzdušje skrbel DJ Uroš, nato pa bo glasbeni program silvestrskega večera v rokah ansambla Karavanke.

 

Na 8. silvestrovanju za otroke bodo nastopili pevka za otroke Damjana Golavšek, polfinalista 1. sezone šova Slovenija ima talent - žongler Jakob Bergant in monokolesar Vid Skrbinšek, mlade pevke Glasbenega studia Osminka, zajček Sporty, medved Čalapinko, Soni in animator ter moderator Uroš Lavrič. Dedek Mraz s spremstvom bo s svojim obiskom razveselil predvsem najmlajše.

 

Brezplačno poslikavo ''zmrznjenih noskov'' bo izvajala animatorka Alja Kump. Za brezplačen prevoz otrok in staršev iz stalnih parkirišč na Seliški cesti (vrtec, šola, pokopališče) do Trgovskega centra in po prireditvi tudi v obratni smeri pa bo poskrbela agencija Bled Tours.

 

 

 


Oglejte si tudi