Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Feldenkrais v Ajdovščini

Izboljšajte kakovost vašega življenja z gibanjem po metodi Feldenkrais

Tudi v 2023 v Ajdovščini nadaljujemo z raziskovanjem gibanja po metodi Feldenkrais. Izkoristite priložnost, ki jo imajo prebivalci le redkih slovenskih mest! Vadba v živo namreč poteka le v nekaj krajih po Sloveniji - in Ajdovščina je eno izmed njih!

Pridružite se nam lahko vsi, ki se želite naučiti gibati sproščeno in lahkotno, izboljšati držo, ravnotežje, koordinacijo in gibljivost, preseči gibalne omejitve, ki so posledica bolezni ali poškodb, izboljšati samopodobo in postati bolj samozavestni, razviti svoje potenciale in se počutiti v svojem telesu (spet) doma. Izkusili boste moč majhnih, počasnih, diferenciranih gibov, prek katerih se boste začeli bolje zavedati lastnega telesa, ki bo postalo bolj povezano v skladno gibalno celoto. Učinki metode so večplastni in zaznavni tako na fizični kakor tudi na psihični ravni, saj so naši mentalni in čustveni vzorci neločljivo povezani z našo držo, mišičnim tonusom ter načinom gibanja.

Naslednja priložnost, da spoznate ozaveščanje skozi gib, bo v torek 10. januarja 2023 ob 19.30 na Srednji šoli Veno Pilon, ko se začne delavnica Ohrani ravnotežje. Prvi obisk vadbe je brezplačen. Vadbo vodi dr. Mateja Pate, certificirana Feldenkrais pedagoginja.

Več o metodi Feldenkrais: www.mikrogib.si

Obvezne prijave prek e-naslova mateja@mikrogib.si ali telefona 041 393 513.

Oglejte si tudi