Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
19°C
13°C
JUTRI
21°C
13°C
9306

doZdravnika – varna in enostavna e-komunikacija z osebnim zdravnikom v Zdravstvenem domu Ajdovščina

Ker ugotavljamo, da kljub vzpostavljenim varovalnim mehanizmom, elektronska pošta postaja vse bolj 'onesnažena' z raznimi neželenimi sporočili, ki predstavljajo varnostno grožnjo, smo se odločili, da vso elektronsko komunikacijo s pacienti popolnoma usmerimo na uporabo spletne rešitve doZdravnika.

Spletna rešitev doZdravnika je preizkušen način varne in enostavne komunikacije pacienta z osebnim zdravnikom. Omogoča vam, da na varen način kadarkoli v dnevu, tudi izven uradnih ur ambulante, sami naročite podaljšanje recepta, napotnice, bolniškega staleža ali osebnemu zdravniku pošljejo sporočilo (tudi s priponko). Spletna rešitev sicer omogoča tudi naročilo na pregled pri osebnem zdravniku, vendar je ta funkcionalnost trenutno izključena.

Če pri aktivaciji spletne rešitve doZdravnika potrebujete pomoč, pošljite elektronsko sporočilo na e-naslov podpora@dozdravnika.si ali pokličite na telefonsko številko 04/ 600 76 00.

Vabimo vas, da obiščete spletno stran Zdravstvenega doma Ajdovščina www.zd-ajdovscina.si, kjer najdete vse potrebne informacije o aktivaciji in uporabi spletne rešitve doZdravnika.

Zdravstveni dom Ajdovščina

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi