Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
PON.
14°C
4°C
Oceni objavo

Brezplačni individualni razbremenilni pogovori in TCT terapija na Rdečem križu

V teh turbulentih časih je lahko tudi poletje razburkano. Negotovi časi epidemije so naplavili na površje zakopane strahove ter razne stiske. Ni potrebno biti sam s svojimi težkimi mislimi. Na Rdečem križu nudijo brezplačno individualne razbremenilne pogovore in TCT terapijo.

Razbremenilne pogovore in TCT (transpersonalna kognitivna terapija) terapije bo vodila TCT psihoterapevtka Adriana Ban v Dnevnem centru Rdečega križa po predhodnem dogovoru.

Razbremenilni pogovori so namenjeni vsem, ki se počutite sami s svojimi težavami, ste obupani ali pa samo potrebujete podporo in nasvet za kakšen življenjski korak. Vabljeni, da se odločite za po-moč, ki v vas prebudi lastno moč. Na pogovoru boste slišani in videni, brez obsojanj ter brez pametovanj.

Če ste pripravljeni skočiti ven iz začarenega kroga in se soočiti z lastnimi vzroki za nezadovoljstvo v vašem življenju, potem vas Rdeči križ vabi na TCT terapijo. V svojem ritmu boste s pomočjo terapevtke podirali ovire na poti do zastavljenih srčnih ciljev.

Vabljeni, da se opogumite in pokličete na 082014359 ali pišite na prostovoljstvo@ajdovscina.ozrk.si.

Oglejte si tudi