Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
18°C
6°C
Oceni objavo

Objavljen poziv za podelitev priznanja Sejalec 2018

Slovenska turistična organizacija je objavila poziv za podelitev priznanja Sejalec 2018 za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Če ste med 1. 1. 2016 in 31. 12. 2017 v redno poslovanje podjetja v popolnosti uvedli oz. ste v tem obdobju prvič javno na trgu ponudili inovativni proizvod, proces ali pristop, se prijavite za 15. sejalca! Na poziv Sejalec 2018 se prijavite tako, da svojo inovacijo vpišete na portal inovativnosti AIRTH. Natančna navodila najdete v pozivu. Rok za prijavo je 11. junij 2018.

Med prispelimi prijavami bo 7-članska strokovna komisija izbrala polfinaliste in jih ocenila tudi na terenskem obisku. Prejemniki naziva Sejalec 2018 bodo razglašeni na Dnevih slovenskega turizma oktobra letos. Med nagradami je, poleg brezplačne udeležbe na borzi SIW 2019, tudi vključevanje v promocijske kanale in aktivnosti Slovenske turistične organizacije, kot so uradni slovenski turistično-informacijski portal, revija Tur!zem, promocijski materiali in objave na družbenih omrežjih.

Oglejte si tudi