Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Lepi dosežki Plesnega kluba EL1

Čeprav nekoliko posebno leto 2021, je zagotovo odlično leto za plesni klub EL1, v katerem se odlični rezultati kar kopičijo.

Tako so se 22. maja 2021 plesalci plesnega kluba EL1 udeležili ROLLY DANCE OPEN tekmovanja. Srečali so se z nekaj težavami, ki so jih skupaj s trenerjem in seveda starši brezhibno odpravili. Zaradi ukrepov je bilo potrebno skupino pionirjev deliti na dve skupini, ki sta tekmovali med sabo. Kljub temu so plesalci dokazali, da so najboljši in da lahko veliko dosežejo tudi v kratkem času. Obe skupini pionirjev sta si priplesali vstopnico za MINI GALO, kjer je bilo 10 najboljše ocenjenih točk. Rezultati so več kot odlični, saj ima plesni klubu EL1 skupino pionirjev – ZMAGOVALCEV. Druga skupina pionirjev je osvojila 2. mesto, ter med 10 najboljše ocenjenimi 6. mesto.

Rezultati vseh tekmovalcev:

1. mesto: Duo Kiara Smrdelj in Tjaša Kosmač

2. mesto: Asja Laharnar ter finale v MINI GALA

4. mesto: Lara Vrtovec ter finale v MINI GALA

7. mesto: Pia Suša solo ter finale v MINI GALA

Gala Nera Artač solo Elitno srebrno priznanje

Kiara Smrdelj solo Elitno srebrno priznanje

Meta Žerovec solo Elitno srebrno priznanje

Larisa Koren solo mladinci Elitno srebrno priznanje

Konec maja je potekal že tradicionalni šolski plesni festival (ŠPF), kjer je bilo vključenih 43 šol iz cele Slovenije. Udeležili so se ga tudi plesalci plesnega kluba El1 iz različnih osnovnih šol. Tekmovali so v treh različnih plesnih kategorijah in sicer v hip-hopu, latinu in popu. Tekmovanje je potekalo preko zooma in tudi otroci so se na ŠPF pripravljali nekaj časa s pomočjo računalnikov.

Kot šola (4. do 6. razred, ekipna uvrstitev) so 1. mesto osvojili OŠ Lokavec, 2. mesto OŠ Šempas in 3. mesto OŠ Danila Lokarja.

Ekipno so se učenci 7. do 9. razreda z OŠ Šempas uvrstili na 2. mesto, z OŠ Šturje pa na 3. mesto.

Kot posamezniki v treh različnih kategorijah so si zmago priplesale Špela Troha, Ula Vetrih in Mia Kompara.

Drugo mesto so dosegle Elma Duzdanović, Tiara Gregorič in Zara Ostojič, 3. mesto pa sta osvojili Sara Mervič in Tina Mrak.

Ana Lucija Troha (7. do 9. razred) si je v kategoriji pop priplesala 3. mesto in pri latinu odlično 2. mesto. Zmagovalec (7. do 9. razred) je Lan Uršič, 2. mesto pa je osvojila Sara Karabegovič.

OŠ Šempas si je s skupinsko točko priplesala državno prvenstvo.

Vse pohvale plesalcem, trenerjem (Eleni Mikuž, Martinu Sorgu in Urši Brecelj), staršem, pa tudi organizatorjem obeh tekmovanj. Veseli smo, da plesno šolo gradijo dobra volja, tesna povezanost, vztrajnost, ljubezen in želja po plesu. Dobri rezultati pa so le še pika na i.


Oglejte si tudi