Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
6°C
2°C
JUTRI
7°C
-1°C
Deli
7141

Koncert Glasbeni zadetek zopet vabi

Žensko nogometno prvenstvo je te dni v polnem teku. V polnem teku pa so tudi priprave na že tretji koncert Glasbeni zadetek, ki ga ajdovske nogometašice že tradicionalno tudi letos pripravljajo v Dvorani Edmunda Čibeja v Lokavcu, 26. novembra ob 19.00.

Koncert Glasbeni zadetek, ki bo, kot se za nogometašice spodobi, tudi letos nogometno obarvan, postaja v našem okolju že kar prepoznavna znamka. Enako velja tudi za nogomet za dekleta, ki nikakor niso več osamljene posameznice, ampak se po ajdovskih zelenicah za žogo podi vedno več predstavnic nežnega spola. Letos nastopajo v okviru NZS s kar petimi selekcijami: deklicami do 11, 13 in 15 let, kadetinjami do 17 let in članicami. Poleg tega skupina deklet nastopa še v ligi Lepota zdravje. Za mlajše se je jesenski del končal prav v teh dneh, dekleta do 15 let so ga okronala z mnogimi zmagami in bodo prezimila tik pod vrhom lige zahod. Čeprav je od začetnih dekliških nogometnih strelov v Lokavcu minilo zgolj pet let, postaja Ajdovščina tako pomemben in vedno bolj uspešen center razvoja primorskega ženskega nogometa. Verjamemo, da gre tudi koncertu Glasbeni zadetek zasluga, da je delo z mladimi zgornjevipavskimi nogometašicami bolj prepoznavno.

Vabimo vas, da se 26. novembra ob 19.00 udeležite koncerta in z nakupom vstopnice pripomorete k razvoju ženskega nogometa v naši dolini. Dekleta pa so se letos še posebej potrudila in pripravljajo tudi srečelov.

BpK

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij