Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
32°C
19°C
PET.
31°C
19°C
7486

Deveti 24-urni balinarski maraton na Cesti

V tradicionalnem terminu prvega petka in sobote v mesecu juliju so člani balinarskega kluba Cesta letos izpeljali že deveti 24-urni balinarski maraton. Že drugič je turnir potekal na pokritem balinišču Cesta, ki nudi odlične pogoje igralcem in obiskovalcem.

Odprtju turnirja, na katerem je najprej moški kvartet zapel slovensko himno, nato pa sta predsednik Krajevne skupnosti Cesta Erik Štrukelj in predsednik Balinarskega kluba Cesta Aleksander Vodopivec pozdravila udeležence, je sledilo žrebanje številk in ogrevanje.

Ob 20. uri se je začelo tekmovanje, skupinski del. Številni obiskovalci so uživali v zanimivih dvobojih in v dobrem vzdušju, ki ga je dodatno popestrila živa glasba in srečelov.

Tekmovanje je potekalo po programu in brez zapletov. V soboto popoldne, po končanem skupinskem delu, se je število nastopajočih ekip razpolovilo, sledili so napeti izločilni boji.

V finalu je ekipa Frigo transport dokaj suvereno premagala ekipo Can de tojo, medtem ko je v tekmi za tretje mesto Dragomer premagal Logatec.

Zaključnima tekmama je sledila podelitev pokalov, medalj in nagrad zmagovalnim ekipam ter seveda obvezno fotografiranje. Predsednik BK Cesta se je na koncu zahvalil vsem tekmovalcem in obiskovalcem ter jih povabil na jubilejni, 10. maraton, ki bo naslednje leto v istem terminu.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi