Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Županova petica

Župan Tadej Beočanin je na sprejem povabil učence, ki so v vseh devetih letih osnovnega šolanja dosegali odličen uspeh. Ob zaključku najpomembnejšega izobraževalnega koraka jih je v petek, 21. junija, nagradil z Županovo petico.

Županovo odlikovanje so za odlične razultate prejeli Kaja Hrovatin Černigoj, Jana Likar Ivanov in Domen Petrovič iz OŠ Šturje, Urška Bučinel iz Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina in Ema Rodman iz OŠ Dobravlje. Župan jim je za izjemne dosežke čestital in jim zaželel, da bi svojo odličnost nadgrajevali tudi v prihodnje: »Z odliko ste zaključili pomembno obdobje svoje življenja, nizali ste uspeh za uspehom in dosegali le najvišje. Čestitam vam ob tako pomembnem uspehu – zaslužite si veliko spoštovanje in globok poklon za vse doseženo!« Ob zaključku je šolarjem zaželel lepe počitnice in veliko uspeha na njihovi nadaljnji poti.  

Sprejema devetošolk in devetošolca, ki so bili vseh devet let odlični pri vseh predmetih, so se udeležili tudi njihovi starši, mentorice in ravnateljici osnovnih šol. Kratek kulturni program sta popestrila Sara Pipan in Benjamin Prajnšperger, kitarista iz Glasbene šole Vinka Vodopivca, pod vodstvom mentorja Sebastjana Grege.

Oglejte si tudi