Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
30°C
15°C
ČE.
30°C
18°C
7908

Korporativno prostovoljstvo

Prostovoljno delo, beri podarjeno delo in čas, vedno bolj pridobiva na pomenu in vsebini. Ustanove imamo osnovno dejavnost pokrito iz osnovnega vira financiranja. Ostale dejavnosti, ki pomenijo novost in specifičnost našega Centra in zaradi katerih smo zanimivi staršem in otrokom pa sodijo v nadstandard in si jih moramo zagotoviti z donacijami. Sem štejejo tudi posamezna dekorativna urejanja bivanjskih prostorov otrok.

V ta namen je skupina zaposlenih na Petrolu, v četrtek, 27.9.2018, svoj prosti čas namenila našemu Centru. V okviru korporativnega prostovoljstva so nam prepleskali jedilnico in projekt v celoti tudi financirali. Tako je prej pusta jedilnica dobila novo podobo, ki je v veselje vsem nam.  Seveda je tudi prej jedilnica služila svojemu namenu, toda kdo si ne želi sesti za mizo v prijetnem, svetlem in lepo urejen jedilnem kotičku?
Prostovoljski programi podjetij imajo v razvitem svetu že dolgo tradicijo, saj zagotavljajo trdne vezi z lokalno skupnostjo in prinašajo koristi vsem stranem – zaposlenim, podjetju, neprofitnim organizacijam in lokalni skupnosti. Temu zgledu sledijo tudi zaposleni na Petrolu in odločili so se, da svoj prosti čas namenijo v dobrobit našega Centra. V želji, da bo naš Center zaživel v novi podobi, ki bo prijaznejša do otrok in vseh nas, ki v njem delamo, se že veselimo novih sodelovanj in k korporativnemu prostovoljstvu vabimo vse zainteresirane.

Globoko v človeku je zasidrana želja po prejemanju in dajanju dobrega, saj nas to napolni s srečo. S prostovoljnim delom izpolnimo prav to potrebo in sicer pri obeh straneh, tistemu, ki prejema in tistemu, ki daje. Obogateni za to doživetje smo petrolovcem iskreno hvaležni.


Tina Kodelja
http://www.cirius-vipava.si/korporativno-prostovoljstvo-petrolovcev/

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi