Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
33°C
18°C
JUTRI
30°C
16°C

Zbor članov Društva invalidov Ajdovščina – Vipava

Člani Društva invalidov Ajdovščina - Vipava smo se konec maja zbrali na rednem Zboru članov DI Ajdovščina – Vipava, ki je potekal v dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini.

Zbor je potekal po predlaganem dnevnem redu. Iz vseh poročil, ki so jih prisotni člani soglasno potrdili, je bilo razvidno, da je društvo v letu 2020 poslovalo finančno pozitivno in po zadanih smernicah iz preteklega leta v dobrobit vseh članov.

Predsednica društva Manica Jerkič se je zahvalila vsem, ki ji pomagajo in jo spodbujajo pri vodenju društva. Povedala je, da v društvu že načrtujemo nove aktivnosti, ki jih bomo kot vedno objavili preko SMS obvestil, plakatov in elektronske pošte ter povabila člane k udeležbi.

Zaveda se, da vsem ni mogoče ustreči, da pa so društvena vrata vedno vsem odprta za pogovor in pomoč. Ob tej priložnosti je nagovorila vse, ki se jih je dotaknila bolezen, pa zaradi kakršnega koli predsodka ne morejo ali nočejo potrkati na društvena vrata, naj pridejo na društvo. Mnogim smo že pomagali z raznimi nasveti, pravno pomočjo in usmeritvijo na razne institucije. Mnoge pohvale, ki jih prejemamo po izvedbi različnih dogodkov, nam povedo, kako pomembno je druženje, še posebej s sebi enakimi.

Zaradi odlokov Republike Slovenije o preprečevanju zajezitve Corona virusa zboru ni sledila pogostitev, kot je to običajno. Sledilo pa je presenečenje, ki je na obraze narisalo nasmeh.

Društvo invalidov Ajdovščina – Vipava

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi