Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

JUTRI
22°C
7°C
TOR.
22°C
4°C
Deli
3208

BOŽIČKI NA MOTORJIH OBISKALI GOJENCE ZAVODA CIRIUS V VIPAVI

Ponedeljek, 23.12.2019, je bil za gojence CIRIUS-a v Vipavi prav poseben dan. Oblečeni v Božičke na motorjih smo jih namreč obiskali člani Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA in naši zvesti simpatizerji.

Otrokom smo takoj ob prihodu narisali nasmeh na obrazu ter iz njih izvabili neizmerno veselje. Nekateri so ploskali drugi kričali ter peli. Naš prihod je bil za njih popolno presenečenje. Zaradi lepega sončnega vremena smo gojence zavoda po končani predstavi povabili na dvorišče zavoda CIRIUS. Mali in veliki radovedneži so si takoj ogledali motorje in se tudi povzpeli nanje. Skupno druženje smo jim še popestrili s sladkanjem s sadjem in z bomboni.

 

Pod novoletno smreko pa smo otrokom pustili veliko različnih daril (razne didaktične igrače, šolske potrebščine, barvice, pobarvanke, plišaste igrače, sadje, piškote …) in seveda lepe spomine na praznične dni.

 

Nas pa je lepo presenetil odziv podjetij na prošnjo o doniranju-sponzoriranju tega projekta preko katerega smo zbrali kar nekaj sredstev največ v materialnih dobrinah in se jim sedaj ob tej priliki iskreno zahvaljujemo. Sredstva za ta projekt smo zbirali tudi preko leta na motorističnih prireditvah, predvsem pa na prireditvi Turistična Moto Avantura, ki je bila organizirana v Ajdovščini meseca junija, pa tudi veliko otrok naših članov in simpatizerjev je z veseljem darovalo svoje igrače za otroke s posebnimi potrebami.

 

Še vas bomo obiskali. Tudi vam hvala za prelep srčen dan. 

 

Elvis Marc, 

predsednik Moto Kluba Q VEJTR WAJDUŠNA

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi