Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Božično novoletna produkcija plesnega centra ADC 2022

V veliki dvorani športnega centra v Ajdovščini so 18. decembra odzvanjale glasbe celega sveta, bučni aplavzi in navdušeni vriski vseh generacij. Plesni center ADC je namreč izvedel tradicionalni dogodek, ki ga pozdravljajo vsi ljubitelji plesa, prav tako Občina Ajdovščina. Dogodek, ki ga v mesecu decembru pričakujejo vsi, ki jih zanima ta vrsta športa, je napolnil veliko telovadnico do zadnjega stojišča, da se sedišč sploh ne omenja.

Po končanih omejitvah glede Covid-a so dogodek izvedli v živo, saj so v zadnjih dveh letih podarili ogled dogodka preko spleta. Dogodek vsako leto obarvajo drugače. Tokrat so nam predstavili potovanje Božička po različnih državah in kontinentih sveta in tako je čisto vsak obiskovalec našel neko glasbo in ples, ki sta mu ogrela dušo in pripravila lep uvod v praznični čas.

Predstavile so se različne generacije (od 2 - 80 let), različni plesni stili (hop hop, street show, balet, jazz balet, modern dance, break dance, salsa, bachata, zumba, country ter latinskoameriški plesi z gosti iz Plesne šole Cigoj) vseh stopenj znanja plesa, od rekreativnih pa tja do svetovnih podprvakov - skupine RED STORM in ostalih uspešnih tekmovalcev.

Takih dogodkov si želimo vsi ljubitelji plesa še več in verjamem, da nam ji bo Plesni center ADC zagotovo še pripravil.

ADC, hvala ker siI!

(ena mama)


Oglejte si tudi