Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Nagradni natečaj 'Jaz in moja prihodnost'

Vabimo mlade ustvarjalce med 6. in 15. letom, da sodelujejo v nagradnem ustvarjalnem natečaju 'Jaz in moja prihodnost'. Natečaj je likovni, literarni in fotografski; namenjen je razmišljanju o lastni prihodnosti ali (domišljijski) prihodnosti sveta, v katerem živimo.

Tovrsten natečaj organiziramo že drugo leto, saj smo lani z natečajem 'Jaz in knjiga' dosegli izjemen odziv med mladimi – sodelovalo je kar 100 učencev iz občin Ajdovščina in Vipava ter 19 mentorjev. Zelo lepo vabljeni, da tudi letos mentorji - starši in učitelji - spodbudite mlade umetnike k ustvarjanju na razpisano temo. Poleg likovnim in fotografskim vsebinam, bi posebno spodbudo radi dali tudi literarnemu delu natečaja, saj opažamo med mladimi upad sodelovanja na tem področju.

Rok za oddajo del je 15. september 2022, pošljite jih na elektronski naslov info@mdpm-ajdovscina.si. Po tem datumu bo zasedala strokovna komisija in najboljše izdelke vključila v oblikovanje koledarja Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina za leto 2023. Koledar bodo avtorji objavljenih del prejeli kot nagrado. 

Se že veselimo vaših umetnin, prisrčno vabljeni! 

Oglejte si tudi