Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
ČET.
16°C
4°C
Oceni objavo

Ob zaključku šolskega leta je primorski pevec poskrbel za afero!

Po nepričakovanem uspehu prve skladbe Prva in zadnja si je primorski pevec Tine Kobal ponovno zavihal rokave in se lotil dela: »Čim prej sem si želel novega projekta, zato sem se lotil sestavljanja glasbe za kitice Afere že julija lani. Sam sem imel med tem veliko časa za iskanje končnega miksa, ki ga je na koncu naredil Krešimir Tomec. Blaž Gec me je takoj razumel, kakšno pesem iščem, sem pa bil s tem projektom bolj vpleten tudi v produkcijo, večkrat sem obiskal studio in se veliko novega naučil,« pove Tine, ki se je na snemanju videospota za pesem Afera izjemno zabaval. »Na snemanju videospota smo se hitro ujeli, vzdušje je bilo res sproščeno. K sodelovanju povabil še štiri dekleta, med njimi tudi simpatično igralko Vesno Ponorac, ki smo jo lahko videli tudi v televizijski seriji Gorske sanje,« še pove.

K sodelovanju je povabil hitmejkerja
Vizualno podobo Tinetove nove skladbe Afera je v svoje vajeti vzel Djomla KS, ki je pred leti poskrbel za veliko regijsko uspešnico Gajba puna piva, ki je ob sodelovanju s Tinetom povedal: »Zelo sem vesel, da obstaja upanje za generacije, ki prihajajo, Tine je po mojem mnenju zelo velik potencial. Prijetno sem presenečen, da lahko nekdo tako mlad stoji za tako velikim projektom. Zelo sem zadovoljen s sodelovanjem in z veseljem bom skušal v prihodnosti naše sodelovanje dvigniti na še višjo raven,« je povedal veliki balkanski hitmejker, ki je s skladbo Gajba puna piva na YouTube-u osvojil že več kot 43 milijonov ogledov.

Tine Kobal je namreč tudi soavtor svoje pesmi, na pomoč mu je priskočil Blaž Gec, član skupine Zvita feltna, za besedilo pa je poskrbel legendarni Rok Lunaček, Vesna Ponorac, Monika Čavlović, Teja Plesničar in Eva Pellegrini pa so brhke mladenke, ki so se Tinetu pridružile v različnih kadrih videospota.

Oglejte si tudi