Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
12°C
-2°C
JUTRI
9°C
-5°C
10885

Mlinotest s prenovljeno trgovino v Svetem Antonu

Mlinotest svoji maloprodajni mreži namenja posebno skrb (imajo kar 40 trgovin) in tudi v zahtevnih časih epidemije nadaljuje z vlaganji v razvoj, prenovo trgovin in prilagajanjem ponudbe. Tako so na začetku decembra odprli prenovljeno trgovino v Svetem Antonu nad Koprom.

Gre za Mercatorjevo franšizo, ki jo je Mlinotest temeljito prenovil, tako da bo kupce razvajala s privlačno prenovljeno podobo kot tudi z osveženo ponudbo. »Mlinotest se je za prenovo trgovine v Svetem Antonu odločil zaradi želje po izboljšavi nakupne izkušnje in olajšanju preprostega nakupa blizu doma, kar je v zadnjem času postalo še bolj pomembno. V vseh trgovinah je na prvem mestu tudi prijaznost naših prodajalk, saj želimo da se kupci k nam z veseljem vračajo. Hvala vsem kupcem za obisk – Dobrodošli za naši mizo!« je ob otvoritvi izpostavil Simon Škrlep, direktor maloprodaje v Mlinotestu.

V vseh trgovinah sledijo konceptu priročnih trgovin s konkurenčno in aktualno ponudbo izdelkov široke potrošnje, v prenovljeni prodajalni v Svetem Antonu pa bo na voljo tudi ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa, mlečnih in mesnih izdelkov … Seveda pa je poudarek na ugodni ponudbi Mlinotestovega programa kot je sveže pečen kruh, pekovsko pecivo, sveže testenine ...

PR

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi