JUTRI
24°C
11°C
PON.
27°C
10°C
Oceni objavo

Dvodnevni futsal turnir v Lokavcu

V petek in v soboto, 25. in 26. maja, se je v Lokavcu v organizaciji Športnega društva Slano blato odvijal tradicionalni futsal turnir. Udeležilo se ga je 14 ekip, razporejenih v štiri skupine, pri čemer sta bili dve skupini sestavljeni iz štirih ekip, dve pa iz treh.

Predtekmovalni boji so se odvijali v petek zvečer in v soboto popoldne, zvečer pa so se začeli zaključni boji. Na koncu je zelo prepričljivo slavila ekipa Kampo bar, ki je v finalu z izidom 5 : 1 premagala ekipo Triglava. Zmagovalci so prejeli pokal in pršut, drugouvrščena ekipa pa poleg pokala še mortadelo. Tretje mesto so osvojili Velemojstri nogometa, četrto pa ekipa Socceros. Ekipa Kampo bar je domov odnesla tudi pokal za najboljšega igralca, ki ga je osvojil Asmir Sukanovič, najboljši strelec turnirja pa je bil njegov brat Sadmir Sukanovič. V četrtfinalu, polfinalu in finalu je skupaj dosegel kar 7 zadetkov, strelsko razpoloženi pa so bili tudi njegovi soigralci, ki so v odločilnih bojih prispevali še dodatnih 10 zadetkov. Za najboljšega vratarja turnirja je bil razglašen Vasja Zaman iz ekipe Triglav, ki se je v finalu izkazal z odličnimi obrambami.

1/11











Domači ekipi, ŠD Slano blato 1 in 2 sta izpadli že v četrtfinalu, kar pa še zdaleč ni pokvarilo dobrega razpoloženja na tribunah. Turnir se že tradicionalno lahko pohvali z zelo dobrim obiskom, letos pa je bilo obiskovalcev še več kot lansko leto. Obisk in zadovoljstvo tako igralcev kot gledalcev sta dovoljšen motiv, da bomo turnir organizirali tudi naslednje leto.

Blaž Lokar

 


 

Oglejte si tudi