Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Majhna pozornost za dober namen

 

Klub koroških študentov tudi leto 2014 zaključuje z dobrodelnostjo


 Klub koroških študentov tekom decembra znova organizira dobrodelni projekt Podari želje za veselje in s temskuša pomagati tistim, ki jim v prazničnem časudodatna pomoč oz. pozornost največ pomeni. Na Facebook strani Podari želje za veselje za vsako podarjeno željo ali misel s strani posameznika KKŠ nameni 1 evro, zbran znesek pa bo v obliki materialnih dobrin tokrat namenjen Centru za usposabljanje, delo in varstvo Črna na Koroškem.

Decembrska prazničnost se je še enkrat več dotaknila Kluba koroških študentov, kjer so se odločili, da v zadnji koledarski mesec ponovno vnesejo nekaj dobrodelne note in s projektom Podari želje za veselje poskušajo olepšati dneve tistim, ki so sicer za marsikaj prikrajšani. Tekom dobrodelne akcije, ki se zaključi v soboto, 20. decembra, lahko vsak posameznik na Facebook strani Podari želje za veselje prispeva svojo željo, utrinek ali vzpodbudno misel. Tisti, ki Facebooka ne uporabljajo, imajo možnost, da svoje želje pošljejo prek e-poštnega naslova podarizelje@klub-kks.si, na klubu pa bodo poskrbeli, da bodo vse posredovane želje in misli objavljene na uradni strani dobrodelnega projekta. Za vsako namenjeno lepo besedo bo KKŠ podaril 1 evro, zbran znesek pa bo v obliki materialnih dobrin namenjen CUDV-ju v Črni na Koroškem.

Prav tako bodo člani KKŠ-ja letos osebno obiskali varovance zavoda in z njimi v okviru glasbene delavnice preživeli en dan. Prve želje se že pridno zbirajo, zato KKŠ poziva vse, da v čim večjem številu pripomorejo omogočiti lepe praznike tistim, ki so zaradi spleta okoliščin ostali prikrajšani za marsikatero življenjsko priložnost.

»Čeprav smo na Klubu koroških študentov mnenja, da je medsebojna pomoč nekaj, kar je vedno potrebno, menimo, da je december čas, ki je za to še posebej primeren. Z akcijo Podari želje za veselje, za katero lahko z največjim veseljem rečem, da poteka že kar četrto leto zapored, želimo po svojih najboljših močeh pomagati tistim, ki pomoč resnično potrebujejo. Naš cilj je ponoviti oz. preseči odmevnost akcij izpred preteklih let, v katerih je bil odziv

 

 

posameznikov, da pomagajo pomoči potrebnim, izjemen, zato vse skupaj iskreno vabimo k sodelovanju tudi v 2014,« pravi vodja dobrodelne akcije Tina Naglič.

 

Kontaktna oseba:

Tina Naglič

tel.: 040 791 245

mail: tina.naglic@klub-kks.si

 

Oglejte si tudi