Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

OLMN: Začenja se boj za prvaka

V Občinski malonogometni ligi smo vse bližje temu, da bomo dobili prvega prvaka OLMN Mokronog-Trebelno. Za naslov prvaka se borijo le še štiri ekipe.

Prva sezona Občinske malonogometne lige je v polnem zamahu. Za nogometaši je že sedem odigranih krogov, po katerih se liga, ki šteje osem ekip, razdeli na dva dela - najboljše štiri ekipe vstopajo v ligo za prvaka, preostale štiri pa bodo igrale za končno uvrstitev od petega do osmega mesta. V končnici lige bodo ekipe odigrale še tri kroge, po katerih bomo dobili prvega prvaka novoustanovljene OLMN Mokronog - Trebelno.

Tekme bodo v športni dvorani OŠ Mokronog 29. januarja, 5. februarja in 12. februarja, s pričetkom ob 9. uri dopoldne. 

Po rednem delu je prvo mesto pripadlo ekipi Paradiža, ki je osvojila 18 točk, toliko kot tudi NK Dual Ekspres in Bele Cerkve. Tretje je ŠD Šentrupet, četrti pa Skite.si. V t.i. ligi za obstanek, v kateri bodo ekipe igrale za končno razvrstitev od petega do osmega mesta, trenutno najbolje kaže Armatu 2, sledijo ŠD Trščina, Ocrana in ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl. 

Liga za prvaka 

Paradiž 18 točk, NK Dual Ekspres Bela Cerkev 18 točk, ŠD Šentrupert 15 točk, Skite.si 12 točk

Liga za obstanek

Armat 2 9 točk, ŠD Trščina 6 točk, Ocrana 3 točke, ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl 3 točke

Najboljši strelci

Tomaž Rangus (ŠD Trebelno Okr. Vinkl) 12 zadetkov, Denis Poljanc (Skite.si) 12 zadetkov, Franci Jurečič (Paradiž) 11 zadetkov

Fair play lestvica (po 7. krogu)

ŠD Trščina 3 točke, Skite.si 3 točke, Paradiž 3 točke, ŠD Šentrupert 4 točke, Armat 2 5 točk, ŠD Trebelno Okrepčevalnica Vinkl 6 točk, Ocrana 6 točk, NK Dual Ekspres Bela Cerkev 8 točk

Oglejte si tudi