Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

OBČUTI EFEKT SKUPINE - TRENIRAJ Z NAMI

Skupinski treningi oziroma vodene vadbe predstavljajo najučinkovitejšo pot do visoke motivacije, navdiha in rezultatov. Trening v skupini vam bo zagotovil tako pozitivno intenzivno doživetje fitnesa, da boste postali zasvojeni!

ZA KOGA SO PRIMERNI SKUPINSKI TRENINGI?

Vsem. Vsak lahko prestavi svoje meje. Skupinski treningi so primerni za vse, ne glede na telesno pripravljenost, pomembno je le, da sledite svojim ciljem in pridete na trening. Skozi trening v skupini boste črpali energijo in motivacijo drug od drugega, zaradi česar boste sposobni trenirati intenzivneje in dlje.

Vsi naši skupinski treningi, so zasnovani na podlagi znanstvenih raziskav in dognanj iz le teh, ter so mednarodno priznani, izvajajo se pod vodstvom visoko usposobljenih inštruktorjev in so podprti s energično aktualno glasbo.

In kar je najpomembneje – vsi skupinski treningi v LAGUNA BEFIT centru so prepojeni z energijo, motivacijo in s pozitivnim družabnim nabojem. Pri nas ne boste samo trenirali, pri nas se boste tudi družili.

 

Občutite EFEKT SKUPINE

Če v preteklosti niste bili telesno aktivni, boste prve doprinose občutili že takoj po prvih treningih. Vaše razpoloženje bo boljše, imeli boste več energije, počutili se boste čudovito! Že po 3-h mesecih boste opazili znatnejše spremembe na telesu, po 6-h mesecih, pa se preprosto ne boste več spomnili, kako so izgledali vaši dnevi, ko niste bili telesno aktivni. Gibanje vam bo postalo zdravilo za vse in način življenja.

 

Občutite EFEKT SKUPINE sedaj – naredite nekaj zase.

Za trening potrebujete le čisto športno obutev, udobna športna oblačila, brisačo in plastenko z vodo.

Prvi trening je pri nas brezplačen – le prijaviti se je potrebno! Kontaktiral vas bo naš trening svetovalec, ki vam bo, če bo potrebno, svetoval tip oz. način treninga, primeren za vas!

Za brezplačen trening, se prijavite TUKAJ

Oglejte si tudi