Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
10°C
ČET.
20°C
13°C
Oceni objavo

Po darila na Božični Art market

Vsi, ki še nimate daril za svoje najbližje, lahko zavijete na I. Božični Art market Ljubljana, ki se bo začel danes, v četrtek 20. decembra, ob 10. uri. Art market bo potekal v atriju glavne pošte v Ljubljani na Čopovi ulici 11.

 

Na prireditvi bo sodelovalo več kot 60 kvalitetnih slovenskih ustvarjalcev, ki bodo obiskovalce tri dni razveseljevali s prodajno razstavo unikatnih in kvalitetnih avtorskih izdelkov.

 

Čas za obisk Božičnega Art Marketa in nakupa unikatnih daril imate do sobote, 22. decembra, do 14. ure.

 

Nasmeh za vse

 

V sklopu I. Božičnega Art marketa Ljubljana bodo izvajali tudi dobrodelno akcijo pod imenom »Nasmeh za vse«. Zbirali bodo izključno nove izdelke – darila, s katerimi bomo kasneje obdarili otroke, odrasle, bolne, zdrave ... ljudi, ki si tega zaradi njihove trenutne situacije, žal ne morejo privoščiti. S tem jim organizatorji skušajo povrniti vsaj nekaj dostojanstva in jim dati upanje za lepši jutri.

Ljubljančane vabijo, da obiščejo Božični Art market in prinesejo stvari, katere bi sicer za praznike podarili tudi svojim najbližjim. Ni treba veliko, le naj bo novo in iz srca. Za praznike bodo prižigali iskrice in izvabljali nasmehe.

 

Projekt Art market Ljubljana traja že od leta 2000. Čez poletje projekt izvajamo na prostem (na ulici Breg ob Ljubljanici) in sicer vsako nedeževno soboto med majem in oktobrom, čez zimo pa v čudovitem ambientu Atrija glavne pošte, na Čopovi ulici v Ljubljani!

 

Povezave

Artmarket

Oglejte si tudi