Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
12°C
PET.
23°C
8°C
Oceni objavo

Družabno srečanje starejših v Šmarju Sapu

V nedeljo, 12. aprila 2015, je v dvorani Družbenega doma Šmarje - Sap potekalo družabno srečanje Šmarčanov, ki so dopolnili jubilejnih 80 let ali več. »Spet je tukaj prijazna pomlad, zato je čas, da se spet snidemo. Nekateri kot lansko leto, drugi letos prvič. Skupaj si bomo ogledali malo programa, prisluhnili pozdravom gostov, se malo okrepčali, zapeli, predvsem pa se naklepetali in sigurno tudi nasmejali,« so bile pozdravne besede predsednice Krajevnega odbora Rdečega križa Šmarje – Sap Sonje Boh.

  

Slavljence so pozdravili tudi gostje župan dr. Peter Verlič, predsednik Krajevne skupnosti Šmarje – Sap Janez Pintar, sekretarka Rdečega križa Grosuplje Anica Smrekar in predsednica Krajevnega odbora Rdečega križa Grosuplje Milena Mušič.

»Tole sonce, ki je zunaj, nas vse navdaja z eno dobro voljo, optimizmom, in to je tisto, kar vam tudi jaz želim v svojem imenu in tudi v imenu naše občine. Vse dobro in veliko trdnega zdravja,« je slavljencem zaželel župan dr. Peter Verlič. 

Povedal je, da letos tudi naša občina slavi svojo okroglo obletnico, 20 let. 1. 1. 1995 je občina Grosuplje začela živeti v mejah, v katerih smo danes. Smo pa tudi občina, ki se približuje 20.000 prebivalcem, mogoče nam bo uspelo letos doseči tudi to številko.

  

Predsednik Krajevne skupnosti Šmarje – Sap Janez Pintar pa je dejal, da je pomembno, da občina in krajevna skupnost medsebojno sodelujeta, prav tako pa je pomembno, da občina in krajevna skupnost sodelujeta tudi z vsemi društvi v krajevnih skupnostih v občini. V sodelovanju je pot napredka.

  

Slavljence sta v nadaljevanju družabnega popoldneva s petjem in glasbo razveseljevala Mirjana Šernek in njen mož Milan Šernek. 

 

Vir: http://www.grosuplje.si/

Foto: Brane Petrovič

Oglejte si tudi