Žužemberk

JUTRI
21°C
12°C
PET.
23°C
14°C
Oceni objavo

Brezplačno arhitekturno in krajinskoarhitekturno svetovanje v Žužemberku

Brezplačne arhitekturne svetovalnice organizira neformalna skupina Arhitekturni nasvet, ki želi s svojim delovanjem prispevati k izboljšanju trenutnega stanja arhitekturne prakse ter odnosa med arhitekti in javnostjo z demistifikacijo arhitekturne dejavnosti, prostorskim izobraževanjem in uporabo novih pristopov k arhitekturi.

Svetovanje je neformalno in sproščeno druženje, kjer se z nami lahko pogovorite o svoji prostorski situaciji, razčlenite obstoječe probleme ali odkrijete nove potenciale svojih prostorov. Na podlagi tega se lahko bolj smotrno odločite o smiselnosti posegov ter morebitnih nadaljnjih postopkih in sodelovanju s strokovnjaki. Dodatno se lahko z ustreznim nasvetom izognete prostorsko in finančno škodljivim ukrepom, izboljšate bivalno ali delovno počutje ter prihranite marsikatero skrb, čas in denar.

S svetovanjem Vam lahko pomagamo pri gradnji, prenovi, obnovi in (pre)urejanju prostorov, energetski sanaciji, prostorski zakonodaji, materialih, opremi, ambientih, načrtovanju in prostorski organizaciji vrtov, razmeščanju različnih rab v vrtu in okolici, oblikovanju različnih tipov zasaditev, oblikovanju in organizaciji stika hiše z okolico ipd., niso pa svetovanja namenjena izdelovanju konkretnih načrtov.


Brezplačne svetovalnice trenutno potekajo vsak mesec v 14ih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Žužemberku. Slednja bo potekala v četrtek 4. 6. 2015 v občinski sejni sobi na Grajskem trgu 26 od 10ih do 12ih.

Na svetovalnico se do zapolnitve terminov prijavite prek spletnega obrazca na:

www.arhnasvet.si/services/brezplacno

Oglejte si tudi