JUTRI
22°C
15°C
SRE.
24°C
12°C
Oceni objavo

Pravljične urice v knjižnici Dvor

Šole in vrtci so že na stežaj odprli svoja vrata in tudi v krajevni knjižnici Dvor vas vabimo, da se nam pridružite v naših prostorih, kjer poleg pestre izbire knjig in revij pripravljamo različne prireditve. Z oktobrom smo ponovno začeli z uricami pravljic, ki bodo tako kot prejšnje leto vsak drugi ponedeljek v mesecu ob 17. uri in bodo potekale do maja.

Otroci bodo spoznavali najrazličnejše pravljice:  ljudske, pravljice slovenskih in tujih avtorjev in druge. S pomočjo pravljičarke bodo pravljico nadgradili. Lahko je to risbica na temo pravljice ali kakšen izdelek, ki ga bodo  po končani pravljični uri odnesli domov.

 

Za vse pridne in zveste obiskovalce pravljic na zaključnem srečanju pripravljamo še posebej lepo presenečenje, zato vas že sedaj vabim k obisku. Prav tako se je v oktobru pričela predšolska bralna značka Mavrična ribica za vse nadebudneže, ki še ne obiskujejo šole, a z veseljem prebirajo pravljice  in  si skozi igro in zabavo širijo obzorja.


izdelek iz ustvarjalne delavnice

Vse ostale  bralce pa vabim, da nas obiščete in si izberete zanimivo knjigo ali revijo bodisi za širjenje obzorij bodisi za kratkočasenje. Pustite, da vas radovednost pripelje k nam, veseli bomo vašega obiska.

Oglejte si tudi