JUTRI
16°C
12°C
SRE.
17°C
10°C
Oceni objavo

Poletje v Mladinskem centru Zagorje ob Savi

Program MC ZOS bo tudi v letošnjem poletju pester.

Kot med vsakimi počitnicami, se spet vrača Čvekava kava, ki bo potekala vsak ponedeljek med 10:00 in 13:00 na terasi mladinskega centra, ob petkih od 15:00 dalje pa bo tudi med počitnicami potekal Dnevni center. Oba dogodka sta namenjena druženju in aktivnemu preživljanju prostega časa za mlade. Na Čvekavi kavi vas vedno pričaka tudi brezplačna ledena kava. Navadna kava, čaj, cedevita in prigrizki pa so v MC ZOS tako ali tako vedno na voljo.

Končno pa se spet vračajo tudi manjši in večji kulturni dogodki. 7. julija in 11. avgusta bo na sporedu Kino pod zvezdami, 23. julija nas čaka Matr je smešn – večer stand up komedije, 13. avgusta pa nas čaka prvi večji koncert po več kot letu dni. Na sporedu bo Mlada zagorska noč, nastopila pa bosta Hamo in Rudi Bučar, ki ju nestrpno pričakujemo že od lanske jeseni, ko smo odpovedali koncert ob 10. obletnici mladinskega centra. Konec avgusta nas čaka še zasavski festival Rdeči revirji, ki bo vključeval glasbo, igro, stand up, in različne ustvarjalne in poučne delavnice. Rdeči revirji bodo v Zagorju potekali med 26. in 28. avgustom.

Tudi rekreirali se bomo. Spet bomo organizirali turnir trojk v odbojki na mivki, ki bo potekal v soboto, 31. julija na igrišču v Šentlambertu. Vabljene seveda ekipe iz celotne Slovenije. Lani se je odvijal finale med ljubljansko in prekmursko ekipo, letos pa se bomo pustili presenetiti. Spet se bomo podali tudi v kakšen hrib in se odpravili na kakšen aktiven izlet.

1/2

Čvekava kava

Odbojka na mivki

Seveda pa bodo potekale tudi različne delavnice. Reciklažnica, v kateri bomo iz starih obrabljenih oblačil izdelali nove uporabne predmete, bo potekala 14. julija in 18. avgusta. Še vedno nas čaka tudi ogromen del bele stene, ki ga imamo namen skupaj z našimi mladimi obiskovalci prebarvati, da bo naš mladinski center spet barvit.  

Poleg vsega naštetega zgoraj, se bo dogajalo še več drugih dogodkov. Več informaciji o zgoraj naštetih pa tudi o ostalih dogodkih Mladinskega centra Zagorje najdete na naši spletni strani, Facebooku in Instagramu @mladisnkicenterzagorje.

Oglejte si tudi