DANES
25°C
11°C
JUTRI
25°C
13°C
Oceni objavo

Visit Vrhnika je spletni prvak!

Turistični spletni portal Visit Vrhnika je v tekmovanju za nagrado WEBSI prejel nagrado Spletni prvak 2015 v kategoriji Turizem in prosti čas. WEBSI Spletni prvaki so nagrade, ki nagrajujejo digitalne presežke Slovenije - letos že četrtič.

Svečana podelitev je potekala v petek, 11. septembra, na gradu Fužine oziroma v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, razglasitev pa je vodil Seku M. Condé. Pred podelitvijo so predstavniki naročnikov projektov in agencij ter drugi zainteresirani posamezniki spoznavali nove trende in učinkovite načine digitalnega komuniciranja na 2. Simpoziju o digitalnih komunikacijah.
WEBSI dan, kot so ga poimenovali organizatorji, zaznamuje tudi izid Dosjeja slovenskega digitalnega komuniciranja, ki na svojih straneh predstavlja vidnejše spletne in mobilne rešitve v Sloveniji ter podjetja in posameznike, ki so na tem področju razpoznavni. V letošnjem dosjeju lahko preberemo tudi mnenje in priporočilo Lucie Pokorna, članice strokovne žirije WEBSI nagrad: 


"Spletno mesto (Visit Vrhnika, op. a.) navdihuje s svojo sodobno obliko in odlično izbranimi vizualnimi elementi, hkrati pa ponuja obilico koristnih informacij za obiskovalce. Stran odlično izpolnjuje nalogo turističnega portala in predstavlja Vrhniko z okolico na uporabniku prijazen način.˝ Ne verjamete? Obiščite www.visitvrhnika.si

Janja Furjan

Oglejte si tudi