DANES
26°C
12°C
JUTRI
21°C
16°C
Oceni objavo

POLETJE V ŽUPNIJSKEM VRTCU

Konec junija smo zapeli slovensko himno, se veselili ob rojstnem dnevu naše drage domovine in se podali na počitnice. Nekateri prej, drugi kasneje. Sončkom, Iskram in nekaj Plamenom smo pomahali v slovo in jim zaželeli uspešno čez šolski prag, z upanjem, da s seboj nesejo lepe spomine na naš vrtec.

Poletje je bilo živahno, raziskovali smo kotičke Vrhnike, se kopali in igrali z vodo. Prepevali pesmi, risali s kredami, gradili gradove na mivki, ustvarjali ter se podajali na pot domišljije skozi pravljice. Razigrano poletje hitro mine in tudi v vrtcu je zadišalo po septembru, igralnice so spreminjale svoj izgled, otroci in vzgojiteljice so se vračali nazaj s počitnic.

1. september je zopet prinesel nov list, ki čaka, da ga porišemo z nasmehi, pesmijo, igro, zgodbami, mislimi naših najmlajših predvsem pa je čas, da skupaj odkrivamo lepote življenja in se veselimo vsakega vdiha. Otroci se veselijo vsakega dne in ne mislijo na to kaj vse nam ta zahteven čas preizkušenj jemlje ali prepoveduje, veselijo se življenja, naj nam bodo v teh časih zgled, da bomo lahko z nasmehom premagali vse izzive, ki nam jih življenje prinaša.


otroci iz skupine Iskre odhajajo

Uspešno novo šolsko leto vam kliče Župnijski vrtec Vrhnika.

Oglejte si tudi