Vrhnika

DANES
21°C
15°C
JUTRI
22°C
14°C
Oceni objavo

Novoletni sprejemi pri županu

Vrhnika, 22. in 23. december – V dneh pred prazniki so se na povabilo župana Stojana Jakina mudili na Tržaški 1 tudi predstavniki lokalnih javnih zavodov, Slovenske vojske in dekanije. Gre za ustaljena novoletna srečanja, ko si gostje in gostitelj izmenjajo voščila, hkrati pa je to tudi trenutek za sproščen pregled opravljenega ter načrtovanega dela.

Župan je gostom skupaj z direktorico občinske uprave Vesno Kranjc na kratko predstavil aktivnosti občine v poslavljajočem se letu, pri čemer je še posebej izpostavil prenovo Kulturnega centra Vrhnika. S predstavniki javnih zavodov sta se na sprejemu srečala tudi podžupan Janko Skodlar in vodja oddelka za družbene dejavnosti Matej Černetič. Obe strani sta ugotavljali, da je bilo leto naporno, a da se hkrati tudi pozna napredek, saj je bilo veliko stavb zavodov v zadnjem času obnovljenih, nekaj pa jih je celo v teku oziroma imajo načrtovane obnove. Tako z njimi kot s predstavniki vojske z brigadirjem Milanom Obrezo na čelu je bilo ugotovljeno, da je sodelovanje v okviru danih možnosti odlično. Povabilu so se odzvali tudi predstavniki župnij vrhniške dekanije, tokrat v rekordnem številu, ki so predstavili življenje in dogajanje v svojih farah.  

1/3

Predstavnika Slovenske vojske

Predstavniki občinske uprave

Župniki vrhniške dekanije

Srečanja so se končala s stiski rok, voščili ob prihajajočem letu in upanju k še nadaljnjemu dobremu medsebojnemu sodelovanju.

GT, foto: gt

Oglejte si tudi