Vrhnika

DANES
22°C
9°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Vas zanima obrezovanje sadnega drevja? Delavnica je ta petek na Marinčevem Griču.


V okviru projekta EIP Travniški sadovnjaki vas po izvedenem praktičnem preizkusu – zasaditvah travniških sadovnjakov na lokaciji petih kmetij, članov partnerstva, vljudno vabimo na drugodelavnico/predavanje v okviru aktivnosti Prenos znanja v prakso na temo»Oskrba travniških sadovnjakov«.


Datum delavnice: petek, 12.3.2021, med 14:00 in 17:00


Lokacija delavnice: Kmetija Zaplana, Marinčev Grič 47, Zaplana, 1360 Vrhnika


Za koga: za druga kmetijska gospodarstva, ki niso člani partnerstva projekta EIP Travniški sadovnjaki in vse druge, ki jih prav tako zanima oskrba (travniških) sadovnjakov.


Vsebina delavnice: praktični prikaz obrezovanja mladih in starejših sadnih dreves, prikaz precepljenja ter usmeritve in informacije o oskrbi in varstvu rastlin.


Predavatelj: Janez Gačnik – Zavod Jabolko, član partnerstva projekta


Prosimo, da svojo udeležbo na delavnici potrdite najkasneje do srede, 10.3.2021, na e-mail: 2domdoo@gmail.com ali na telefon 040 551 709 (2Dom). Ob prijavi prosimo navedite/sporočite tudi vašo KMG-MID številko vaše kmetije, v kolikor jo imate.



Vabilo prosimo posredujte tudi drugim nosilcem kmetijskega gospodarstva, ki bi jih zanimala udeležba na delavnici.


Delavnica bo izvedena v skladu s pravili za preprečitev širjenja okužb s COVID-19 (izvedba delavnice na prostem, ustrezna razdalja med udeleženci, uporaba zaščitnih mask, razkuževanje rok, idr.).


Vljudno vabljeni!



Ekipa projekta Travniški sadovnjaki

Oglejte si tudi