DANES
25°C
8°C
JUTRI
25°C
9°C
Oceni objavo

Praznik odbojke v Jakovdolu

Za nami je še en organizacijsko in tekmovalno zelo uspešen turnir v odbojki na mivki v prelepem, prenovljenem ambientu v Jakovdolu. Vreme je bilo tudi letos kot naročeno in številni gledalci so lahko spremljali napete tekme 15 ekip iz osrednjega dela Slovenije.

Poleg domačih ekip in ekip iz sosednjih občin (Tabor, Motnik) so se turnirja udeležile tudi ekipe iz Domžal, Preserij, Frankolovega in Celja. Finale pod reflektorji je bil odigran ob 22. uri med domačo ekipo PAPAGAJI TEAM in ekipo iz Domžal. Na žalost navijačev domača ekipa tudi letos ni bila kos odličnim gostom iz Domžal, ki je tako že drugo leto zapored domov odnesla lepo denarno in praktično nagrado ter prehodni pokal, ki ga bodo z zmago na turnirju naslednje leto poskušali pridobiti v trajno last. To gotovo ne bo šlo zlahka, kajti domači odbojkarji bomo naredili vse, da jim prekrižamo načrte in da po letošnjem tretjem in drugem mestu naslednje leto osvojimo sam vrh.

1/4

Papagaji team

Razigrana publika

Nočna tekma

Prve tri ekipe

 

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem posameznikom, ki so letos pomagali pri prenovi igrišča. Teh je definitivno preveč, da bi se lahko na tem mestu zahvalili vsakemu posebej. Zahvaljujemo se tudi sponzorjem, ki prispevajo nagrade za zmagovalce. To so Kovinarstvo Bučar, Eles, gostišče Grof in Pub sedmica.

Oglejte si tudi