Vransko

DANES
21°C
8°C
JUTRI
19°C
12°C
Oceni objavo

OBVESTILO ZA PRVI ŠOLSKI DAN

Počitnice so bile čas za oddih in razvedrilo, zdaj pa je pred nami novo šolsko leto. Vsem želim, da bi bilo čim bolj prijetno, zdravo in uspešno. Veselimo se ponovnega srečanja z vami, prav posebej pa pričakujemo vas, dragi prvošolci. Za začetek šolskega leta smo vam pripravili nekaj informacij.

Sprejem prvošolcev bo v ponedeljek, 3. septembra 2012, ob 8.30 v športni dvorani Vransko.

Pričetek pouka za vse učence od 2. do 9. razreda bo v ponedeljek, 3. septembra 2012, ob 8.25 . S svojimi razredniki se dobite v matičnih učilnicah. Seznam razrednikov in matičnih učilnic je priložen v priponki.

Jutranji prevozi avtobusa in šolskega kombija bodo prvi dan potekali po voznem redu, ki je priložen v priponki, prav tako pa tudi vse naslednje dni.

Prvi dan poteka pouk po urniku pet šolskih ur. Učenci naj imajo s seboj pribor za pisanje, zvezek in copate. Prve tri ure bodo potekale z razrednikom, nato pa bosta še dve uri pouka po urniku.

Prvi šolski dan bodo prevozi kombijev in avtobusa domov po peti šolski uri (ob 13.00). Vse naslednje dni bodo odvozi potekali po voznem redu.

Podaljšanega bivanja in kosila prvi šolski dan še ne bo. V primeru, da nujno potrebujete kosilo oz. varstvo za svojega otroka, prosimo, da to sporočite do petka, 30. 8. 2012, v tajništvo šole na tel. 03 703 23 70.

 

 Hvala za razumevanje in lep pričetek šolskega leta.

 

 

Pripravila:

Polona Učakar, pom. ravnateljice

 

Ravnateljica:

Majda PIKL, univ. dipl. ped.

Oglejte si tudi