Vransko

DANES
21°C
13°C
JUTRI
22°C
14°C
Oceni objavo

Vransko Summer Night - tudi letos združena zabava in dobrodelnost

Že 12. leto zapored se je konec junija na Vranskem odvila že tradicionalna zabava Vransko Summer Night, ki je letos več tisočim obiskovalcem prvič postregla s kar tremi dnevi zabave za vse glasbene okuse.

Preko 30 priznanih slovenskih in hrvaških glasbenih izvajalcev je v treh dneh dogajanja na Vransko privabilo nekajtisočglavo množico zabave željnih obiskovalcev od blizu in daleč. Niti dež ni zmotil otvoritvenega večera prireditve. “En navaden koncert bi bil super, uživali bi in pozabili nanj do naslednjega leta. A to, da smo v največjem nalivu peli najlepše pesmi tik pred odrom, tega se bom spominjala tudi čez 50 let,” je dodala navdušena obiskovalka. So pa več sreče z vremenom organizatorji imeli v nadaljevanju dogajanja, v petek in soboto, ko so obiskovalcem ponudili najbolj priznane slovenske glasbenike, od narodno-zabavnih do rockerskih in elektronskih zvrsti.

 

Poleg odlične glasbe, dobre družbe in številnih obiskovalcev je tudi letos prireditev potekala v dobrodelnem duhu, kjer smo se Slovenci ponovno združili in izkazali. Organizatorji so znova dokazali, da Vransko Summer Night  ni le še en glasbeni dogodek, ampak dogodek z dušo in srcem. Z izkupičkom od vstopnic, prodaje pijač, s sponzorji, nastopajočimi in ostalimi so organizatorji zbrali preko 3.000 evrov, obiskovalci pa so na dogodku donirali še dodatnih 300 evrov, poleg poslanih SMS-sporočil. Celoten izkupiček bo namenjen 11-letni Aniti za nujno potrebno operacijo v ZDA in tako bo dodan košček k njeni ozdravitvi, z željo, da se mlada in pogumna deklica postavi na svoje noge in prihodnje leto kar sama zakoraka na veliki oder Vransko Summer nighta.

 

Pravilno ste prebrali – prihodnje leto se sliši še tako daleč, a organizatorji so z mislimi že tam. Da ponovno pripravijo zabavo, ki je še dolgo ne boste pozabili.

1/35



































Vransko Summer Night 2015 – se vidimo kmalu!


Klub mladih Vransko se zahvaljuje:

Občina Vransko
Energetika Projekt
Odvetniška pisarna Nanut
ZKTŠ Vransko
Brglez Roman
 
Luka
Sazas
Ipf 

Telekom Slovenije
Pošta Slovenije
Bartog
Celjske mesnine
Epros
Geoplin

Picerija Jajčka
Jožko
Mladismo 
Radio 1
Radio Antena
Sašo Novoselič
Petrol
Novotel
Avtovleka Muhovic
Dega
Fotobutik
Gomark
MDR Mizarstvo
Jupiter
Lan It
Multistudio
Rmsound
MVM
Ventura
Petre Šotori
Rutar harmonike
xtim.si
Beatrunner
Thermana Laško
Olimpus Fitnes Center & oprema
Heba

in vsem, ki ste kakor koli pomagali ali kupili vstopnico.

ISKRENA HVALA! 

Oglejte si tudi