Vransko

DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Letovanje gasilske mladine 2022

V sredo, 13. julija, smo se zjutraj, skupaj s še tremi člani našega društva priključili ostali mladini GZ Žalec in se odpravili na letovanje v Osilnico, v pokrajino reke Kolpe.

Ko smo prišli tja, smo se razdelili v 3 skupine, nato smo pripravili sobe in postelje. Aktivnosti so se začele že prvi dan. Isti dan smo sobe zamenjali trikrat. Vsako jutro smo se zbrali pri telovadbi, po njej pa smo postiljali postelje za ocenjevanje. Po zajtrku smo imeli od pol do ene ure počitek, nato pa smo spet imeli aktivnosti.

V teh štirih dneh smo imeli od aktivnosti plezanje, lokostrelstvo, plavanje, pohod, pustolovščine s kajakom po reki Kolpi ... Imeli smo tudi orientacijo in tekmovanje v badmintonu, igrah Petra Klepca, plavanju in veslanju s kajakom na reki Kolpi. Z nami so bili se otroci pod okriljem Rdečega križa, a so že naslednji dan odšli.

1/2


Kar prehitro je prišla nedelja in čas za odhod domov. Spletli smo nova prijateljstva in skriti dogovor je bil, da se naslednje leto spet vsi udeležimo novega letovanja.

Z gasilskim pozdravom "NA POMOČ!"

Sara Žavbi

PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik


Oglejte si tudi